GUESS WHAT? I'M STILL AROUND!

Ut med det gamla - in med det nya, som man säger.

Skål och välkommen minsann!


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Ååh, äppelpaj som är så gott! :D

Jamen eller hur, det är vi värda tycker jag! Choklad är gott och supernyttigt har jag hört (alternativt inbillat mig - men om man säger ngt tillräckligt mycker blir det sanning har jag hört. Alt. inbillat mig) ^^



Åh, alladin är supergott ju - jag älskar trippelnöten, gräddnougat, nougat - äh jag älskar alla. Utom likören och höstnougaten.



Kram & ta hand om dig!

2010-09-26 @ 10:08:30
URL: http://isundin.wordpress.com/
Postat av: Malin;

HEJ HOPP, nystart gillar vi.



eftersom att du placerat lösenord på den där andre bloggen (kommer du fortsätta skriva i den eller är den fr.o.m nu nedstängd?) så svarar jag här istället, vare sig du vill det eller inte;

allt det du skriver vet jag att du skriver med kärlek och visst har du rätt, kanske borde jag begränsa mitt motionerande ÄNNU mer. tro det eller ej så har jag faktiskt i åtanke jämt att inte trilla in i 'nu måste jag gå tio promenader idag'-tänket och allt som oftast går det bra. dock vet jag (som i jag, malin, och inte den där andre skumme filuren) att jag mår bäst av att vara aktiv.. och blahablaha, jag inser själv hur stört detta måste låta i dina kloka små öron så jag tror jag struntar i att överhuvudtaget skriva någonting mer.



Men jo visst sjutton är det livet som lockar, och jag försöker tänka att 'vill min kropp gå upp i vikt så låt den göra det' även om det känns riktigt jäkla förtäskigt. så trots att naturgodiset framkallar illamåendekänslor så tänker jag ta mig sjutton unna mig det när jag känner för'et! PUNKT SLUT, over and out.



Förresten, välkommen in i levaxinklubben hörredu! Jag börjar helt ärligt undra om det sköldkörtelproblem är någonting som drabbar i princip ALLA som inte sköter sig själva, ordentligt.

Vad du pisstrött och allmänt nere eller är det 'bara' ämnesomsättningen (dock hade du underfunktion va? comme moi) som krånglar för dig?



DU är bäst.

KRAMKALAS!

2010-09-26 @ 10:53:35
URL: http://hallonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0